Forkælelse på højt plan<3.

Bed Head. <3

For 2 uger siden lavet jeg en Bed Head Give away (læs her), det er et af de aller lækreste produkter jeg har prøvet til mit hår, og så dufter det seriøst bare som det lækreste slik 😀 <3 Denne gang vil jeg vise jer den model der hedder Bed Head Styling After-Party, Den giver håret en skinnende blank overflade, med lidt push effekt. Det er et cremeprodukt, og skal derfor “nusses” ind i håret. Jeg bruger det især om morgenen lige efter jeg har brugt glattejernet for at give det lidt lækker style og lækker duft, som var du lige kommet ud fra frisøren.. Det samler også spidserne og får håret til at se meget mere frisk ud. Det er velegnet til alle hårtyper og hårlængder. Og kan sagtens benyttes af mænd også. Så hvis du vil forkæle dig selv & kæresten samtidig, så køb den! Jeg bruger i hvert falde tonsvis af produkter til håret dagligt, men Bed Head er bare et MUST på hylden.

 photo 1238316_10202559099873442_6124319261156016547_n_zps78903440.jpg
Her ses produktet, måske ikke lige den mest maskuline flaske, hvis den altså kun skulle være til manden, men til gengæld er den MEGA piget. Så os tøser også har lidt lækkert at komme i tasken og ta med på farten 😀

Lige nu er den faktisk sat ned  hos online-mode.dk fra 129,- og du kan nu få den til den eksklusive pris på bare 96,75 kr. Køb produktet her, jeg skal i hvert falde nå at bestille et par stykker mere mens de er så billige <3

Kiss’ Love & Hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse på højt plan<3.