Jeg er stoppet :D :D :D

Min muttis nye hus ;b

Nye og nye, nu er det jo efterhånden et halvt års tid siden at min mor tog beslutningen om at købe nyt hus……… PÅ LANDET :O!?!?!?! Selvom jeg stiller mig uforstående overfor folk ligefrem vælger at forlade storbyen for at bo med marker, så synes jeg at hun har fortjent alt det er gør hende lykkelig :* det synes jeg nu stortset alle mennesker fortjener. Og heldigvis er lykken ikke ens for os alle, for hvor ville det dog være kedeligt. Nå, men nok om mit snik’snak talk. På fredag smutter William og jeg en tur på landet. Og nyder den friskeluft, skoven og det strand der nu er :b .. William skal være sammen med mormor og david hele weekenden, hvor jeg smutter hjemad igen lørdag, så jeg kan få lidt voksentid 🙂 .. Men min mors nye hus er i hvert falde det skønneste på hele landet og William elsker at slå sig løs i skoven 🙂 .. Jeg elsker nu mest at jeg skal være sammen med min mor en hel aften og formiddag. Det er satme mange år siden jeg har sovet hos min mor 😀 Hahah <3 skal nok blive hyggeligt, som alle ved, så er vi rigtig tætte og jeg kan sagtens irriterer hende med tusinde opkald på en dag 😀 bare fordi jeg har brug for en hygge small talk med min mooooooooar <3

 photo 1912275_10152264408803674_1538943867_n_zpsccb6661e.jpg

Kan i andre også ha en henrivende weekend når vi når dertil :* ?

 photo 1186740_10201044149000617_1197075654_n_zpsad7db988.jpg
Sidst William og jeg var i mormors skov 🙂 <3
Kiss, hugs and love A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stoppet :D :D :D