Forårets must have!

En ubeskrivelig dag.

Som i sikkert allerede har læst på min facebook, var jeg i lørdags hos en clairvoyant. En hel vild oplevelse! Jeg har altid troet på at der nok var nogen der kunne noget vi andre ikke kan, og jeg har altid synes det kunne være super spændende at prøve. Efter min veninde døde for et halvt år siden, blev det lige pludselig endnu vigtigere for mig at komme forbi en clairvoyant. Så jeg kontaktede Line Damkjær. Og med god grund, hun er dygtig, professionel, og ikke mindst en super rar og dejlig kvinde at være i selskab med. Man tør trygt overlade sig selv i hendes hænder.

I første del af selve clairvoyancen, filmede vi det hele, og jeg følte at hun læste mig fuldstændig som en åben bog, det var meget spændende, rørende og en lille smule vildt det hun kunne. Under optagelserne kom vi ikke ind på det helt personlige og det der virkelig berørte mig, men vi fik snakket om hvornår jeg muligvis finder manden i mit liv. Hvad jeg kunne gøre for at gøre mit liv mere positivt, spontant & sjov og mindre seriøst & rutinepræet. Blandt andet skulle jeg begynde at spise anderledes. Sjovt nok kunne hun se at jeg spiste rugbrød hver dag, hvilket jeg også gør hver dag til frokost på arbejdet. Det skulle jeg stoppe med, eller i det mindste komme nogle farver i min mad. I det hele taget skulle der bare flere farver på min mad, både morgen, frokost og aften :).

Derudover skulle jeg lave en liste over ting der gjorde mig glad, for som mor (eller forældre i det hele taget) gør ofte kun ting der gør deres børn glade, for det der gør dem glade, gør helt automatisk os som forældre glade.. Men det er lige så vigtig at gøre ting for sig selv. Den bedste gave du kan give dine mennesker omkring dig, er at passe på dig selv, og gøre ting der gør dig glad. Så man får mere overskud og er lykkelig i sin tilværelse.

Så nu skal jeg til at finde på en masse sjov William og jeg kan lave sammen, som også er noget vi gør lidt for min skyld 🙂

I anden del af clairvoyancen, som ikke blev filmet, fik jeg en hel masse ting afvide mht. min personlighed, jeg svær at være kærester med (big news ;)..) For jeg har meget svært ved at tage komplimenter til mig, det er en hel generel følelse jeg har. F.eks. hvis folk skriver til mig efter et program, at jeg gør det super godt, og William er dejlig osv. så synes jeg det er super lækkert, jeg synes det er sødt at så mange folk bruger deres tid på at sende mig en besked. Men, igen tænker jeg at jeg ikke fortjener den ros. Min pligt er at være en god mor, når jeg har valgt at få et barn. Det er noget jeg skal være! Det er ikke noget ekstraordinært jeg gør. Og det er hvad alle mødre burde gøre, det bedste for deres børn! Så jeg føler ikke jeg fortjener alle de søde, dejlige og rosende ord. Det samme gælder med kærester, hvis de siger “åh, du er så dejlig, eller jeg elsker dig” så har jeg mere den der “jaja,” facade på. Hvorimod hvis en kæreste kritiserer mig, så tar jeg det utrolig nært. og kan blive virkelig bitch fornærmet. Det vil jeg helt klart prøve at arbejde meget med, jeg vil ta den ros jeg får og føle at jeg fortjener den hele vejen fra min tåspids til mit hoved :).. For som clairvoyanten sagde børn er ikke født dejlige og opdraget fra starten. Vi som forældre former dem, og hvis vi har dejlige, søde velopdraget børn, så er det fordi vi er gode forældre! Jeg skal også blive bedre til at stole på folk, og tro på at nogen mennesker vil mig det bedste, den tillid til kærester er forlængst forsvundet og jeg har meget svært ved at betro andre min tillid og fortælle om min fortid, og mine dårlige sider. og jeg har meget svært ved også at vise følelser frem, når jeg er ked af det. Jeg kan sagtens vise når jeg er sur eller glad, men at jeg faktisk har utrolig svært ved at græde overfor andre, og det skulle jeg se at lære. Så jeg har fået en hel masse jeg kan arbejde med 🙂
Og nu går jagten på den perfekte mand ind, og jeg vil gøre mit for at få et godt kommende forhold, med en masse tillid og kærlighed<3

Udover det, gav hun mig også lov til at få kontant fra den åndelige verden. Det var helt sikkert det der sparket benene fuldstændig væk under mig, og fik mig til at hyle :/ Jeg fik blandt andet kontakt til min veninde som døde for lidt over et halvt år siden :'( De ting hun fortalte om hende, ramte bare SÅ rigtigt hver gang,  så jeg var slet ikke i tvivl om at hun var hos mig der<3 Hun bad clairvoyanten holde mund, så hun kunne tale med mig :’) der var så mange personlige ting ved denne del, at jeg ikke ønsker at skrive det her. Men en hel hel utrolig oplevelse, og dejligt at få afvide at hun havde det godt hvor hun var, sammen med den del af hendes familie som havde forladt os på jorden<3 Jeg vil forevigt elske og savne den pige. Hun betød fandeme meget, og man kunne ringe anytime til hende og få en sludder i flere timer om alt og intet.<3 I really miss you darling!

Jeg vil opfordre alle der har tænkt på at prøve det, eller synes det lyder spændende, at se at få det prøvet NU! Det er en oplevelse for livet, og det er klart ikke sidste gang jeg har prøvet det<3 Kontakt evt. Line Damkjær. Hun er så dejlig et selskab, professionel og man føler sig virkelig godt tilpas hos hende ..

 photo Clairvoyance_zps443b9ce0.jpg

Kyss’myss fra mig :*

1 kommentar

  • Ranja Johansen

    Hej amandasisse

    Jeg har med stor interesse læst dit opslag, jeg har langt om længe fået taget mig sammen til at kontakte Line Damkjær til en clairvoyance time,
    Jeg mistede min svigermor for 9 mdr siden, en person som betød alverden for mig. Nu glæder jeg mig endnu mere til jeg skal ind til hende og få lidt værktøjer til at bearbejde den reaktion jeg har på det held nu.
    Tak fordi du delte det.
    Mvh
    Ranja.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets must have!