Williams 3. jul <3

Så ruller vi på skærmen igen :)

Nu går der ikke længe før de unge mødre igen ruller over skærmen, og hold op hvor vi glæder os 😀 og William elsker at se “baby”, som han kalder programmet.
Som mange sikkert allerede ved, starter programmet, med et special afsnit kun med Natascha Linea og Bent, omkring kampen om at få lov til at blive forældre. Dette afsnit sendes tirsdag d. 28.01.14 Ugen efter, bliver de traditionelle afsnit af de unge mødre vist.
Vi har allerede lavet den første optagelse, og jeg ka røbe så meget, at i kommer til at se min søster i den nye sæson, som vi siden den første sæson jeg var med i, har prøvet at overtale til at deltage. Så det bliver rigtig fedt! Vi er meget ens, men også lige så forskellige som nat og dag. Der er kun 1½ år imellem os, og vi er derfor opvokset mere som tvillinger end som storesøster/lillesøster. Hende kan i godt glæde jer til at møde.

Resten vil jeg fortsat holde hemmeligt, men jeg vil så vidt muligt prøve at svare på alle jeres spørgsmål. óg så lovede jeg vist også at lave et indlæg med en rundvisning af Williams og mit hjem 🙂 Det ska jeg nok se at få styr på snarest (;

 photo de-unge-moslashdre-kanal-4-amanda-sisse_zpsf0c2c286.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Williams 3. jul <3