Vores hjem<3

Lillemand dog…<3

Så ramte den stygge onde feber min lille William mus :/ & jeg måtte smutte fra arbejdet for at hente ham hjem så vi bare ku sofahygge<3. Heldigvis ka jeg komme tilbage på kontoret allerede i morgen, da min mor havde fri i morgen og ku hente ham her til aften 🙂 så nu hygger han hjemme hos mormor, david og alle misserne 🙂 På trods af feber, var han faktisk super glad både da jeg hentet ham & da vi kom hjem, 🙂 Så vi spillede lige lidt fodbold i stuen inden mormor kom, så han rigtig ku vise mormor hvor god han var blevet til at sparke den 😀 Min seje lille gut <3

 photo 1616529_10201973556315219_816871286_n_zps0635d35d.jpg

I weekenden var vi i svømmehallen, og hvor var det bare det bedste vi havde gjort sammen i rigtig lang tid!<3 For det første var det en kæmpe fornøjelse for os begge, og William var jo bare total crazy med det, han ville selv svømme (dog med badevinger & bælte) han ville selv rutsje ned i vandet, men samtidig skulle jeg helst være lige ved siden af, selvfølgelig! For det andet, så kunne man bare mærke at vi havde 2-3 timer hvor det kun var en William & mor tid. Uden forstyrrende fjernsyn, iPhone, computer eller andet der kom imellem. For hold op hvor kom jeg da i tanke om hvor meget man egentlig tjekker sin mobil i løbet af dagen, hvor meget man sms’er er på facebook & andet, og jeg har aldrig set ham være SÅ vild med noget, som han var med at bade.. Var det ikke fordi William var død træt da vi tog hjem, så ku jeg sagtens ha brugt en hel weekend med ham i det vand 😀 Så nu har jeg besluttet mig for, at det er noget vi skal gøre så oftest som muligt<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hjem<3