Der er jo sket så pokkers meget!

Smykker i Julegaver!? Prøv Werring.dk!

Mangler du julegave ønsker? mangler du at købe gaver til nogen? Eller, fortjener du måske en gave fra dig selv? Og er du samtidig VILD med lækre og flotte smykker?
Så er http://www.werring.dk/shop/frontpage.html LIGE stedet for dig, de har et bredt udvalg (nemlig over 1000 forskellige smykker!) de tilbyder oveni købet at pakke smykkerne ind i æske, med en personlig hilsen, og med fri fragt! Derudover, er prisen noget vi alle kan være med på! Så der er plads til gaver til alle i familien, veninderne, og dig selv (:

 photo Werringdk_zps6b462906.jpg
SPAR 40 TIL 70% !!! SKYND DIG!

Jeg blev i hvert falde fristet af de mange lækre ting der er derinde, og så ka vi piger jo bare slet ikke få nok af smykker..

Her ses to af købene, nemlig de berømte knyttede armbånd, som er blevet så populære at det er et absolut must have! Det bedste er, at man kan kombinere dem med en masse af dem, og man aldrig kan få for mange (; 

Har du en søster, god veninde, en dejlig mor, eller en kæreste som fortjener et eller flere af disse lækre armbånd?
 photo IMG_4605_zps84df2766.jpg photo IMG_4606_zpscaea0946.jpg
Så findes de lige her! http://www.werring.dk/shop/knyttede-armbaand-80c1.html

Udover det, røg der også et par lange øreringe med i kurven, som tidligere sagt og skrevet, har jeg skiftet min stil til en langt mere feminin stil, og her passer disse lækre eksklusive øreringe PERFEKT, både til hverdag, jobbet men også til en bytur er de uundværlige!

 photo IMG_4612_zps8473b7ad.jpg photo IMG_4613_zps81922d7a.jpg

Øreringene findes her http://www.werring.dk/shop/oerekroge-84c1.html

Gå ind og like deres facebook og/eller twitter page https://www.facebook.com/Werring?fref=ts  +  https://twitter.com/Werring_Smykker og find ud af en masse mere om de fantastiske smykker.

Kiss’Love & Hugs AS <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er jo sket så pokkers meget!