Lækkert lir, til dig selv og dine skønne børn<3

Skønne seere til De unge mødre

Først og fremmest skal i alle have en kæmpe tak, en tak for at følge med i programmet, en tak for alle de sindsygt mange indbakke bedskeder jeg modtager hver eneste dag i min facebook, det betyder så meget at få positiv respons. Jeg ville ønske jeg havde tid til at svare alle jeres beskeder. Men så ville jeg simpelthen ikke lave andet, jeg svarer alle dem jeg overhovedet får tid til. Men vær ikke i tvivl om at jeg læser hver eneste besked jeg får! og de går alle lige i hjertet.

For en uges tid siden var der en der skrev at hun havde set afsnittet med William og jeg. Og ønskede at give os en oplevelse i gave, så jeg fik tilsendt 4 billetter til Tivoli, så vi ka komme ind og få set juleshowet <3 Det er da bare SÅ sødt at nogle mennesker kan være så fantastiske at give folk man ikk kender en så fin gave<3 Jeg takker i hvert falde af hele Williams og mit hjerte. Det vil vi nyde! Og der kommer selvfølgelig billeder når William & jeg har besøgt Tivoli. Men igen tuuusinde tak til den dejlige kvinde, og alle jer andre som ser programmet, skriver, ansøger, læser min blog & what so ever <3 I er fantastiske !

 photo 5806056-julen-varer-lnge-i-tivoli---1_zpsed4adb52.jpg

Kiss’hugs & loove AS <3

2 kommentarer

 • N

  Hvor sødt! 🙂 Ps Får vi ikke en rundvisning i dit hjem? er vildt nysgerrig, hvordan du har indrettet dig 🙂 tænker du har god stil,.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandasisse

   Jeg skal se hvad jeg kan gøre en af de kommende dage 😀 og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert lir, til dig selv og dine skønne børn<3