Shoppers Delight!!!

I looove my iPhone, I loove my COVER!!!

Åh yirh! Så er hjemmesiden med de lækreste iPhone cover og etuier fundet, nemlig www.icoverlicious.dk .. Faktisk kan man også finde dem på facebook http://www.facebook.com/icoverlicious .. Mega luksus cover, hvis man som jeg, elsker at det er lidt specielt, og det helst ikke skal være et cover alle render rundt med. Deres hjemmeside er rigtig overskuelig, så man skal ikke rode rundt for at finde det der passer til ens iPhone. Selv blev jeg fuldstændig forelsket i en masse af dem.
Blandt andet dem her!!
 photo null_zps0b603606.jpg photo null_zps3b88a137.jpg
 photo null_zpsab893260.jpg photo null_zpsa9be8a81.jpg
 photo null_zps318faa94.jpg

Men jeg måtte styre min shoppemani, og blev enig med mig selv om at det her cover var det absolut lækreste! Så har min kære niece også noget hun elsker at kigge på når hun skal lege med mosters telefon <3

 photo null_zpsdae2ad2d.jpg photo null_zps96ddb788.jpg

Gå ind og kig, hvis i også har en svaghed for luksuriøse covers 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppers Delight!!!