Lækkert moderigtig børnetøj. Mums<3

Der er jo sket så pokkers meget!

William og jeg rullede igen over skærmen i tirsdags i sidste uge. Og hold nu op hvor er det lækkert at hoppe ind på sin facebook onsdag morgen til en masse dejlige, søde og skønne beskeder fra jer seere. <3 I ER FANTASTISKE.. Der er intet bedre som mor, end at få af vide at man gør det rigtige for ens guldklump, og/eller at han er super dejlig at se på! Jeg ka kun gi jer ret. Han er det bedste i hele verden!

 photo null_zpsb4392e94.jpg

I tirsdags så vi tilbage på min barndom, med en masse gode minder, i hvert falde fra mit barndomshjem. Jeg elskede det hus, jeg husker stadig hvordan alle min klassekammerater kom forbi til rundbold i vores have efter skole, og at jeg havde verdens dejligste veninde boende lige ved siden af mig, en veninde der har fuldt mig i tykt og tyndt igennem hele 18år af mit liv<3

Selvfølgelig var der også hårde tider, de kom da jeg blev teenager, jeg var meget strid, (programmet fik kun den milde udgave af mig som ung) i dag som voksen, kan jeg sagtens se hvilke ting der har påvirket mig til at gå den gale vej, og jeg skammer mig.. Jeg skammer mig over at jeg har været sådan mod mine forældre som jeg var, jeg skammer mig over at jeg har gjort dem så kede af det i nogen situationer hvor jeg var fuldstændig ustyrlig. For alt hvad de gjorde var at gi mig al deres kærlighed, og mere til! Jeg er bestemt ikke opdraget til at blive den jeg var, men til den jeg er i dag.

Og der findes intet bedre i dag (udover William) end når jeg ved at jeg har gjort mine forældre stolte. Det er et af mine livs vigtigste missioner, og at bruge så meget tid med dem så muligt, så de ikke er et sekund i tvivl om at jeg elsker dem rigtig rigtig højt.<3
De var altid klar med kys og kram, selv når jeg var i mit værste humør eller når jeg havde lavet ballade.

Men, jeg har også fået en masse tilbagemeldinger på facebook om at William og jeg ikke må stoppe i De unge mødre, så jeg har taget det op til overvejelse igen, men skal lige finde en masse spænende områder vi kan runde, inden jeg siger helt ja tak (:

 photo null_zps3beb0188.jpg

Love&Hugs fra William & Jeg

2 kommentarer

 • Nanna

  Nej stop endelig ikke 😀 i er så hyggelige at se på! Og William er for sød! Synes du gør det rigtig godt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nu har jeg længe, fulgt med i De Unge Mødre.
  Jeg synes, at det ville være fantastisk, at vise at mor og far faktisk har et godt samarbejde om barnet, selvom det før i tiden måske har været svært. For det er da fantastisk at man godt kan samarbejde, på trods af de skænderier og ødelagte ting, som har været førhen. Jeg synes at det er vigtigt at vise at unge også sagtens kan få samarbejdet til at fungere, uden at det bliver en slags kamp om barnet.
  Og det tænker jeg, at du sagtens vil kunne vise folk, hvis du valgte at stille op til endnu en sæson.
  Louise brylle og hendes børns fader samarbejder tydeligvis også godt sammen, men jeg synes som sagt, at det er vigtigt at vise “verden” at det sagtens kan lade sig gøre, selvom man er unge forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert moderigtig børnetøj. Mums<3