En meget laaaaang arbejdsdag....

Ooooh NO! Det sker bare IKKE!

Til alle jer som ikke vidste det i forvejen, bare rolig, det kom også som et kæmpe chok for mig 🙁 .. Det tog mig RIGTIG mange timer & dage at finde den perfekte flyverdragt til William, dengang han havde sin første vinter, for jeg elsker at klæde mig selv, og ikke mindst min søn i noget pænt og lækkert tøj, hver eneste dag<3 Til William har jeg altid elsket at han skulle have noget, med en masse dejlige farver, som gør en i godt humør, bare ved at kigge på ham 🙂 og så er økologisk tøj jo også lige mig! Det var første gang jeg faldt over mit yndlings børne mærke tøj, (udover burberry (; .) nemlig, KATVIG<3 og derfor har William hvert eneste år fået en katvig flyverdragt, dog har han også både, tøj, sengetøj og taske i samme mærke..

Meeen nu :O Nu er det bare slut det hele 🙁 nu har de drejet nøglen om og er gået konkurs 🙁 så nu kan jeg bruge rigtig lang tid næste år på at finde et mindst lige så godt, og lige så farverigt mærke.. Men det er da bare en træls nyhed..

Vi har stadig nogle minde billeder vi gerne vil dele med jer :*

 photo null_zps49a095e5.jpg
William 0 år, i sin første flyverdragt 😀

 photo null_zps16d7daf0.jpg
William 1 år, i sin anden flyverdragt 😀

 photo null_zpsc3793cde.jpg
William 2 år, i sin tredie flyverdragt 😀

 photo null_zps94d79efe.jpg
Hans lækre taske, til vuggestue- og kommende børnehave turer 😀

 photo null_zpsc4b87a86.jpg
En træt dreng, i katvig.<3

 photo null_zpsd15007da.jpg
Og hans lækre sommerjakke :*

Nøøøøøjh, vi vil savne jer Katvig!!

Kys mys AS

3 kommentarer

  • Ja det er så ærgeligt! Vi har en Katvig flyverdragt der skal afprøves i år. Håber den lever op til rosen 🙂 Der er dog meget billigt Katvig på bud pt! Fik selv hamstret noget i sidste uge 🙂

    Blueeyedflower.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeej! Er de gået konkurs? Jeg ville ellers have købt en flyverdragt til lille Silje hos dem. Øv øv øv og øv! 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ana

    Ej .. Jeg er Sc385 imponeret .. Isc3a6r over det to-delte skisc3a6t, Sc385 mange fede deetljar og nu hvor min datter er kommet den alder hvor jeg er Sc385 meget i tvivl om hun skal i flyverdragt eller to-delt, men jeg er da slet ik i tvivl nu.Svar: der skal 30 flasker til at fremstille en outerwear.Hvis vi skulle vc3a6re sc3a5 heldig vi vi gerne have skisc3a6ttet i str 116 til pige. Jeg krydser og bc3b8jer ALT for det er lige et sc3a6t for min krudtugle tulle.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget laaaaang arbejdsdag....