Økonomi, eller COSTUME<3

Min Eksamen & Min børnefrie weekend <3

UNDSKYLD UNDSKYLD UNDSKYLD <3
Jeg har fuldstændig glemt at opdatere hvordan min eksamen gik, men jeg startede med at være der 1½ time før tid, efter en laaaang rundtur i Illum, da jeg kom ind og trak min opgave tænkte jeg ÅH fuck! Det var en af de emner jeg aller mindst ville op i, men pyt med det, jeg havde en time til at løse opgaverne. Og den time gik bare SYGT hurtigt! Jeg nået heldigvis at svare på alle spørgsmålene, og da jeg endelig skulle op og “forsvare” min opgave, var jeg så mega nervøs… men heldigvis gik det langt bedre end forventet, og jeg fik en karakter der hed 12 <3 Weeeeehu!! Det var alle de 6ugers hårdt slid værd!!
 photo null_zps4eb19f3b.jpg
(Outfittet til den store dag, 1stk. Helle Annemann trøje og et par sorte højtaljede jeans. + smykker og mine nye alt for lækre vinterstøvler!!)

Fredag bød på en skøn aften med Flora og en lille smule med Sol<3 Super chilleren, lige hvad jeg havde brug for, og Mokäi<3 + en lækker middag, med lidt for meget hvidløg ;b

Lørdag, skulle jeg have været på date, men det gik rimelig meget i vasken, og jeg indså at livet er for kort til at bruge tid på losers! Det har bestemt ikke fået mig ned, tværtimod, jeg er så klar på at møde the one :* Der går bare lidt tid endnu, man ska kysse mange frøer for at finde prinsen, (eller noget i den stil (; ..) Så er det super godt at have en masse venner og veninder klar, som altid er der for en<3 I stedet tog jeg ud og drak en lille kæp i øret, og så min dejlige søster. Som havde gave med til mig Weeeeeeeeeeeeee<3 Jeg ELSKER gaver! Ikk kun at få, men også at gi<3, Det er noget af det bedste ved livet. Og så var det en utrolig personlig gave<3

 photo null_zps71eac26b.jpg“>
En make-up pung med alt lækkert i, en masse strege, ansigtsmaske, body creme og den sødeste bog om hvordan det er at være søstre

Nu er det blevet søndag, og om ikke så lang tid, skal jeg hente prinsen over alle prinser, manden i mit liv<3 Min enestående lille søn William<3 Nøøøøøøjh, hvor jeg bare savner ham, når jeg vågner og ikke kan høre hans stemme inde fra værelset.<3 Og så har jeg da også fået købt en lille gave til ham :* Han fortjener jo at få hele verden, men det fik han ikke i dag (; Dog får han noget han elsker super højt, var i Disney Store, og faldt over den sødeste Mickey Mouse T-shirt <3 Årrh..

 photo null_zps08b68591.jpg
Williams indpakket gave <3

 photo null_zps873c2fe4.jpg
Og indholdet :*

 Ha en fantastisk søndag alle sammen :* Kys’mys AS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økonomi, eller COSTUME<3