Vi holder weekend nuuu<3

En laaaang og dejlig weekend<3

Når man har en fridag med sit skønne barn fredag, så er der lige en ekstra dag til hygge og forkælelse.. Og dét udnyttede vi<3, fredag var vi ude og købe et par nye vinterstøvler til lillemanden, et par støvler jeg længe har ville gi ham, men måtte vente til det blev vinter (;

Nemlig et par død lækre Timberland støvler 😀 <3 De er bare SÅ cute i den størrelse jo 🙂

 photo null_zps46b9bcad.jpg

Om aften satte vi Aristocats på dvd’en, og hver gang de sang, så spring og dansede William rundt i hele lejligheden 😀 Han ELSKER musik og at danse rundt til det,<3 så jeg har kraftigt overvejet, at så snart han bliver 3 så skal han starte til dans 🙂 Og inden han skulle sove gik vi lige en aften tur. Så skønt lige at få lidt frisk luft inden man skal sove 🙂

 photo null_zpsf7bbb5ef.jpg

I dag er det min skønne mors fødselsdag, :* Den skønneste kvinde i mit liv, (udover min søster (; …) Så et kæmpe stort tillykke til min dejlige, smukke, omsorgsfulde, og
alt-andet-godt mor<3 Jeg elsker dig så meget, at ikke engang ord kan beskrive det. Og jeg elsker at tilbringe min tid sammen med dig!

Desværre kunne jeg ikke være hos min mor og fejre hende i dag, men i stedet tog vi ud til min stedfar og fik frokost 😀 Og hentet min cykel hos min søster..

I morgen skal vi også bare hygge os, og lave det William har aller mest lyst til!

Håber i andre også har haft en fortryllende weekend og nyder søndagen i morgen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi holder weekend nuuu<3