Charity Antivirus, Støt børn med dårligere vilkår.

De unge mødre. & Statsforvaltningen!

Så var vi med igen på skærmen igår, og tusinde tak for alle de positive henvendelser jeg har fået omkring William & Jeg <3 Hvor er i skønne.. Nu er spørgsmålet bare, om vi skal deltage i næste sæson, jeg er lidt i tvivl om vi er spændende nok efterhånden 🙂 Det er jo ikke fordi der sker specielt meget mere i vores liv, end i så mange andres. Men en ting er sikkert, William er jo knald hammerende go på tv 😀 Det smil og den stemme, kunne sælge for millioner<3

 photo null_zpsa86e4abb.jpg

Udover det, så skal Jesper og jeg en tur i statsforvaltningen, no big drama! For vi er faktisk ret gode til at blive enige om en masse ting, men vi kunne bare godt tænke os klare regler og linjer omkring samvær med William. Og så må man tilkalde lidt voksen hjælp når vi ikke lige selv kan få det hele på plads 🙂 Så det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Jesper og jeg er ikke hinandens bedste venner altid, men en ting er sikkert, vi vil begge det bedste for William, det er jeg slet ikke et sekund i tvivl om. Og udover det, så er Jesper også begyndt at hente William en gang om ugen fra vuggestuen, og spise aftensmad med ham 🙂 Det er så dejligt for dem begge.<3

Ellers må i alle ha en kanon dejlig dag derude :*<3

 photo null_zps27c17465.jpg

BIG LOVE AS <3

4 kommentarer

 • Sarah

  Hej amandasisse
  Jeg synes det er så skønt at følge jeres hverdag og jeres liv – og for mig behøves der ikke ske alt muligt drama før det er interessant for mig at se! Hvis det stod til mig fortsatte du inde unge mødre!!

  Og din søn er simpelthen for dejlig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Amanda Sisse 🙂
  Jeg har set De unge mødre, siden det startede. Jeg er VILD med dig og William – du er en af dem, som gør folks fordomme om unge mødre til skamme. Du knokler for det, du vil – det er sgu sejt!
  Jeg håber, I fortsætter – selvfølgelig kun, hvis det er overskueligt for jer – men håber at se mere til jer 🙂 og du har helt ret – han smelter totalt en med det smil og den lille søde stemme.
  Ha’ en dejlig onsdag.

  Hilsen Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er virkelig en god mor Sisse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kennet Larsen

  Hej Amanda Sisse.

  Nu er jeg næsten tvangsindlagt til at se de unge mødre, men indrømmet når nu man selv har en knægt på lige over 2 år nu, så er der nu lidt hygge ved det.

  Jeg syndes det er rigtig dejligt at se dig i programmet, du virker til at have styr på tingene, og sidder ikke og tuder for åben skærm. Der er flere af de andre deltagere i programmet som jeg ikke kan tage presset af. men sådan er det jo altid og programmet viser nok heller ikke altid de mest heldige ting, så ville det jo heller ikke være sjovt at se.

  Nå men håber at se dig i næste sæson, skal jeg være tvangsindlagt til at se det, så kan der da i det mindste godt være mindst en som har styr på tingene og ser godt ud ;).

  Ha en god weekend.

  Kennet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charity Antivirus, Støt børn med dårligere vilkår.