Dating og mig?

R.I.P Til verdens skønneste prinsesse <3

Jeg har haft meget svært ved at beslutte mig om jeg skulle lave dette indlæg eller ej. Men kom frem til at det betyder en så stor del i mit liv at jeg helst ville skrive det. Udover det, så ved jeg at min fantastiske veninde altid læste min blog når jeg slog noget op. Så hvis hun sidder et sted oppe i himlen med sin Mac, så er jeg sikker på hun vil læse dette (: -<3
Men af hensyn til familie og andre pårørende, nævner jeg ikke navn.<3 Dem der kendte hende, ved hvem jeg snakker om, for der er ingen tvivl om hvem der var så dejlig.

Det hele startede faktisk fredag aften d. 06.09 jeg var kommede hjem fra arbejde og skulle nu nyde en uges ferie (troede jeg :'( ..), jeg blev ringet op og fik af vide at en af mine bedste veninder nu var blevet indlagt (hun havde kræft :'(..) og at jeg hellere måtte komme derud i weekenden hvis jeg ville nå at se hende en sidste gang. Må indrømme at jeg ikke hørte halvdelen af den samtale, eller opfattede alvoren i det, da det blev sagt. Men så snart jeg havde lagt på, gik det op for mig hvad der skete og jeg brød fuldstændig sammen, som om hele verden bare faldt ned om ørene på mig. Resten af aften brugte jeg på at stortude!
Jeg havde fået af vide, at jeg kunne komme kl. 14 ud på hospitalet, og så snart jeg kunne, tog jeg afsted.

Da jeg kom derind, så jeg min lille pige ligge der :'( begynder helt at tude igen bare ved at genfortælle historien og må holde mange pauser i min skrivning. Men det var det mest forfærdelige øjeblik i hele mit liv, se en så god veninde ligge og lide, og du absolut ingenting kan gøre :'( Heldigvis kunne hun høre hvad vi sagde til hende. og jeg fik lov til at kysse hende, så meget jeg ville.. Jeg fortalte hende hvor højt jeg elskede hende, hvor meget jeg satte pris på hende og om hun ikke bare ville være sød og rejse sig op og komme med mig nu :'( Hun svarede ved at trække vejret “voldsommere” og det at jeg vidste hun havde hørt min ord, gjorde mig en lille smule lykkelig, i denne forbandet situation!

Hendes mor og jeg krammede en del gange og græd meget. Det var dybt forfærdeligt det hele :(. Jeg går ikke længe efter, for at lade familien nyde tiden med hende. Det er trods alt deres kæreste eje.<3 Da jeg kom hjem, blev jeg ringet op med beskeden om at hun havde lukkede sine øjne, og var fløjet afsted. Jeg kunne slet ikke tale, snakke eller noget som helst andet end at græde og græde og græde. Jeg spiste intet i dagen før eller dagene efter, jeg sov ikke, jeg stirrede bare ind i væggen og græd.

Tirsdag fik jeg den sidste chance for at se hende, jeg havde bestilt en bårebuket til hende, med de smukkeste blomster, og let drysset med glimmer. Men ingen blomster, ingen ord, ingen handlinger kunne ændre på sorgen vi alle bar den dag. ½ time fik vi med hende. Det var den korteste halve time i hele mit liv, hvor man bare stod i fuldstændig chok tilstand og kunne mærke alle tænkte “hvordan kan det her overhovedet være rigtigt?!”. Og når jeg kigger vores sms beskeder igennem, er det SÅ ufatteligt at jeg ikke bare kan ta telefonen og ringe, eller hun ikke svarer/kommenterer/liker på facebook mere. Jeg kan ikke ta forbi hendes lejlighed og sige hej, aldrig nogensinde! :'( Der var SÅ mange ting vi skulle have nået sammen.

Kan huske alle de ting vi lavede sammen i Rungsted Kyst, nøøj det var the time of my life. <3 Vi havde kendt hinanden i 6år altså! Og fra den dag vi mødte hinanden, der faldt vi bare SÅ godt i hak<3 Hvordan vi skruede FULDSTÆNDIGT op for Bulldogg-Drengestreger & Bulldogg-Bulldogg på anlægget og skræmmede de fine fruer i byen kl. bæ om morgen. Og hvordan vi bare altid to fører-rollerne på os 🙂 <3 Årgh, vi så hinanden HVER dag i den periode, jeg savner det og jeg savner dig babe :'( <3

Men uanset hvor du er min skat, så håber jeg du har det fortryllende, jeg håber du kigger ned på os alle<3 Og jeg skal ha arrangeret et møde med en clairvoyant som forhåbentlig kan genskabe en kontakt til dig!<3 Så jeg ved du har det godt, og ved du er omkring os hele tiden.<3

R.I.P. vi ses på den anden side skat<3 Aldrig glem at jeg elsker dig :*

 

 photo null_zpsc44cd4c6.jpg photo null_zps46a64826.jpg

BIIIIIIIIIIIIIIIIIG LOOOOVE DARLING <3

5 kommentarer

 • Godaften Sisse, hvor det dog knuser mit hjerte at læse om 🙁 Hvis det er hende på billedet nederst, ja så har verden da mistet en funklende stjerne! Jeg håber du har styrken i hjertet til at lade tiden gå uden hende på jorden. Jeg kondolerer. Aldrig rart at miste nogen tæt på een!
  Stort knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Det er hende på billedet, og ja, hun var ikke bare smuk, men gude lækker <3
   Det er svært at tænke på andet end hende, hun var så fantastisk og altid glad. Vi har aldrig skændes eller været uvenner i de 6år vi kendte hinanden, aldrig nogensinde, for hun var bare en person man ikke kunne andet end at elske for hendes fantastiske personlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vicki

  Hold da op Amanda :'(
  Der er ikke noget at sige til at du er ramt af sogn. Hvor er det tragisk. .
  Kæft er en sygdom der burde få sig selv og dø af den, så den bliver udryttet for altid
  Jeg kondolere på dine vegne
  Rigtig flot skrevet, det gav mig total gåsehud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agache Aurel Dionisie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating og mig?