R.I.P Til verdens skønneste prinsesse <3

Nyt lir på vej (;

Jeg er stadig meget berørt over situationen med min veninde, det har taget hårdt på mig og dem omkring mig & -hende. Hun var vores alles skattemus!<3
Men skal  man sige en positiv ting i det her helvedet, så er det at det har fået mig til at indse at jeg skal nyde dem omkring mig, give mig selv tid til at se mine veninder og møde nye mennesker. Livet er for kort til bare at vente og udsætte ting, fordi man stresser. Men skal gøre ting der gør en lykkelig, hver eneste dag. Vis dem omkring dig at du elsker dem, og sæt pris på hvert minut du har med dem. Den første som jeg besluttet mig for at jeg skulle se MEGET oftere er min aller bedste ven gennem 10 år nu<3 Johannes/Joe. Han er sådan en go fyr, altid sød mod alle og ja, man kunne simpelthen ikke ønske sig en bedre ven! og så har han bare den skønneste søn, som kun er 1mdr. yngre end William, så de to knægte får så meget godt ud af hinanden, selvom de skændes lidt om legetøjet og hvis æbler det var. (; Åh de er herlige <3

 photo null_zpsf32216f5.jpg

Men lige præcis Joe, er en af de venner jeg ved altid vil være der for mig, en jeg kan fortælle alt til uden at få fordømme kastet i hovedet, han kan også sige ALT  til mig, og jeg vil altid være der for ham! Det har virkelig fået mig til at stoppe op og tænke på hvor vigtigt det er at have gode venner, og hvor vigtigt det er at passe og pleje de venskaber man har, uanset hvor stresset en hverdag kan være, med job, studie og en lille balladefis! Udover det skal jeg se min prinsesse Flora på søndag, hende har jeg satme savnet, og jeg glæde mig til at snakke i timevis om alt og intet med hende. For hun er også en af dem der kender mig næsten bedre end mig selv (: <3 Så min kalender er PROP fyldt denne måned. Og jeg glæder mig til at være omringet af dejlige mennesker.<3

 photo null_zpsf87ea3a4.jpg

Husk at sæt pris på dem i elsker <3, man ved aldrig hvornår man mister dem, livet er for kort til at hade, så masser af kærlighed sendes i alle retninger :* Fantastisk dag til alle..

Seees lovers AS<3

2 kommentarer

 • Kenneth

  du er smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agen Sbobet

  Excellent article! We are linking to this great content on our website.

  Keep up the good writing.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R.I.P Til verdens skønneste prinsesse <3