Williams dag sammen med farmor, farfar & far

Jeg vil have en mand!!

Ja i hørte mig, for første gang i et par år har jeg fundet mig selv med tanken om, at jeg gerne snart vil have mig en kæreste igen. Der er SÅ mange fordele ved at være single som jeg har haft uendelig svært ved at skulle slippe. Men nu er jeg klar til at smide det på gulvet, for den rette. For alle har brug for at føle sig elsket (også selvom man har en skøn søn<3.) og brug for en til at holde om en, og kysse godnat (:  Jeg er HÅBLØS romantikker, og falder simpelthen slet ikke for fyrer der sender en besked med; “ska vi hygge? skal vi putte?”-eller what so ever.. Tværtimod! Det er det mest frastødende jeg ved! Så ved man bare lynhurtigt, at man aldrig bliver “the one”.
Nu er jeg også en smule gammeldaws’ på det område, jeg vil gerne kende en fyr, før jeg deler ud af mig selv på den måde. Det er nok også en af grundende til at de fyrer jeg har været sammen med, kan tælles på to hænder.. (Im NOT a slut!!!) og jeg søger ingen hygge kammerat, sex er det nemmeste i verden at få. Mens ægte kærlighed (som jeg sætter pris på) er langt svære at finde. 🙂 Men nu er min tur til at komme på mandejagt, og det eneste jeg har at siger er: SÆT IGANG (;

BIG LOVE OUT THERE <3 :*

 photo null_zpsd5c90b7f.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Williams dag sammen med farmor, farfar & far