Quickmax <3 BIG EYELASHES, BIG LOVE

Første dag som økonomi elev<3

Nøøj hvor er nervøs, og spændt på samme tid, om en time er jeg på mit nye kontor, og arbejder som økonomielev, jeg glæder mig helt vildt. Men har bare en “klump” i maven om hvordan det skal gå. Både William og jeg skal indstille os på helt nye rutiner. Før arbejdede jeg fra 6.30-13 skal jeg arbejde fra 9.00-16.00 så fremover er morgenmaden serveret hjemmefra, til gengæld bliver han nok en af dem der bliver hentet sidst i vuggestuen fremover.. Men bedst af alt, jeg får en uddannelse!!!! 😀 og meget bedre muligheder for at udrette lige præcis det liv jeg ønsker for min søn og jeg<3 jeg skal nok opdatere med hvordan dagen/den første uge er gået senere 🙂

lots of love As<3

3 kommentarer

 • lisbeth louise jeppesen

  hej,amanda
  venter spændt på hvordan din første uge er gået i det store erhvervsliv,håber det gik godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Det er gået fantastisk!! Eller rettere det er fantastisk sted at være, jeg kunne ikke være gladere, 😀 Jeg må være jordens heldigste pige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Held og lykke med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quickmax <3 BIG EYELASHES, BIG LOVE