Ja, jeg har meget travlt :D

Afsnit 400<3

I Mandags var det en super stor dag. Den startede med at vi mødtes ved Dan Hostel inde i København, der kom en privat bus og kørte os til studiet. Da vi ankom mødte vi pressen, og os det skulle ind og være med i selve showet skulle styles

Mig & H

Der havde vi et par utrolig hyggelige timer sammen<3
Derefter blev der brugt 2-2½ time på selve showet, hold op hvor var det altså sjovt! Grint, det blev der!!!

de unge mødre

Så snart showet var færdigt, var der pressebilleder & pressemøde. Hannah & Jeg var møg sultne og valgte at “stjæle” al slik, sandwich & andet godt 😀 Da vi kom tilbage til bussen og skulle videre på restaurant, fandt vi ud af at vi faktisk også var tørstige. Og valgte at hoppe af bussen for at LØØØØØBE tilbage og “stjæle” al sodavand & juice 😀 Så var prinsesserne tilfredse! Hold kæft hvor var det sjovt!!

Aftenen sluttede af med et dejligt måltid mad, med alle vores dejlige børn<3

IMG_2127

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK for en fantastisk dag dé damer<3 I er allerede savnet og glæder mig til vi ses igen :*

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg har meget travlt :D