Åh my god!!

syge-forkælelses-hygge dag <3

I dag har jeg fået det en smule bedre, men William ser stadig sløj ud ;/ Så endnu en dag i sygdommens tegn. Men pyt skidt, vi skal hygge os alligevel! Vi startede formiddagen med at være i nattøjet et par gode timer, så hoppede vi i tøjet og købte det sidste ind, til fastelavnsbollerne, som nu dufter i hele hytten.. MUMS<3! Imens vi handlede snakkede William konstant om kakao, og fik så lov at få en med ned i kurven! Så havde en rigtig glad dreng oppe til bordet. Nu er William blevet puttet til middag, og jeg må se at få gjort lidt rent efter al den bagning.. I morgen tar vi et smut forbi farmor, og hygger, helt sikkert med et par hjemmebagte fastelavnsboller i tasken!

534856_4736095035033_1862109184_nFastelavnsboller

Opskrift på fastelavnsboller!

Dejen.
Ingredienser:
1 æg.
2½ dl. mælk.
25g. smør
50g. gær.
450-500g. mel.
2 tsk. sukker.

Fyld.

Ingredienser:
Syltetøj efter ejet ønske af smag.
Kagecreme.

Lun mælken op og tilsæt gæren. Kom smeltet smør, æg og sukker i. Put melen i, lidt af gangen, ælt dejen og lad den hæve i 30 min.
Efter dejen har hævet formes de til boller. Bollerne rulles ud, med en kagerulle, på midten af dejen tilsættes en teske sultetøj og en teske kagecreme. Dejen lukkes sammen, så tæt som muligt, og vend den med lukningen ned af på bagepladen. Når alle bollerne er lavet færdige, sættes de i ovnen på 200grader i ca. 12-15 min.

Når bollerne er kolde, kan de pyntes med glasur og krymmel! VELBEKOMMEN 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh my god!!