Skønt med ferie!!

JEG VANDT!!!

I fredags var det min store dag, jeg fik min hue, mit bevis, vi skulle feste til den lyse morgen. Men ikke nok med det, så vandt jeg prisen for skolens højeste eksames gennemsnit (Jeg fik 12 i alle fagene)! Jeg kunne næsten tude da jeg blev hevet ned foran alle forældrene, eleverne og deres søskende og venner. Der blev holdt en rigtig fin og meget personlig tale for mig, af skoleinspektøren. Og som “gevinst” fik jeg et gavekort til magasin, hvor der skulle shoppes tøj til William. For han har jo helt klart været den alle bedste støtte i al det her skole halløj, han har været ufrivilligt med på sidelinjen når mor har haft søvnløse nætter hvor der bare er blevet læst på fulde drøn. Og som om det ikke var nok, så blev jeg tilbudt om jeg ikke nok ville søge en elevplads hos Niels Brock, og jeg er ikke et sekundt i tvivl om at jeg hellere end gerne vil arbejde med alle de skønne mennesker, 2 år mere af mit liv! Så jeg har allerede en hel klar fornemmelse, for hvor min første ansøgning skal ende.
Men i bund og grund er jeg bare så skide stolt af mig selv lige for tiden. Jeg synes al det hårde arbejde endelig har givet pote. det viser virkelig bare, at hvis man virkelig vil noget, så skal man kæmpe hårdt, for så at blive belønnet for sin indsats.

Håber i alle får en fantastisk dag, og endnu engang et stort tilykke til alle mine medstuderende.<3 I har været så fantastiske hele vejen igennem!

5 kommentarer

  • Super fedt indlæg! Og rigtig fin blog! 🙂
    http://www.regitzeløkke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    TILLYKKE HVOR ER DET GODT GÅET! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TILLYKKE MED GENNEMSNITTET!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria b

    Jeg har lige siddet og læst nogle af dine indlæg igennem og jeg har desuden fulgt meget med i de unge mødre.
    Nøj, hvor er du en inspirerende – ikke både for unge mødre, men for alle unge. Du har vendt dit liv 180 grader og fået total styr på det og det er der rigtig mange unge (og voksne) som kunne lære af! Jeg glæder mig til at se dig i et gensyn i de unge mødre. Fortsæt den gode stil og al held og lykke fremover!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne

      Ja, er helt enig med Maria – du er meget inspirerende for andre!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønt med ferie!!