Juleaften om 2 dage!!!

Min kære mor<3

Min mor er en super kvinde.<3
Jeg er så glad for, at det er netop hende jeg fik som mor, den dag jeg kom til verden.
På trods af, at vi flere gange har ku rive hovederne af hinanden, så er der ingen tvivl om, at jeg elsker hende ekstremt højt. Som teenager, var det primært mig der ødelagde vores gode forhold, jeg var altid på tværs, og skulle altid arbejde imod hende. Jeg glemte at takke hende for alt det hun gjorde for mig. Og så det slet ikke.
Tilgengæld kan jeg huske, hvor mange kys jeg fik hver dag som lille. Og at jeg blev nusset i håret hver eneste aften i sofaen, så det endte med jeg faldt i søvn der, og jeg måtte bæres i seng. Da jeg blev ældre, har hun altid accepteret alle mine valg (på trods af mange af dem var det rene hjerneblødning) (; Hun har accepteret alle mine kærester, uanset hvad.
Og hun har arbejdet hårdt for at give os alt det vi ville<3.
Hun er helt klart mit ultimative forbillede. og jeg ved, uanset hvor langt ned jeg ku komme, er hun der altid for mig. Hun er en mor man kan fortælle alt til, uden at der bliver smækket dømmende kommentarer ind i samtalen. Jeg er virkelig dybt taknemmelig, for at have hende i mit liv, og en ting har jeg lært, at man virkelig skal sætte pris på sine forældre mens man har dem. For de vil kun en det aller bedste.<3
Tak mor, fordi du er så vidunderlig og dejlig. Jeg elsker dig rigtig højt!
Og så er du så guuude smuk, du skal vide, at jeg er rigtig rigtig stolt over at være din datter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften om 2 dage!!!