Eksames projekt!! :b wehu!

Jobsamtale til elevplads.

Så er det satme i dag, tøjet er strøget, håret er fikset, make-uppen er lagt, håndtasken er pakket, et par smykker er tilføjet, smukke negle, forventningerne til mig selv er skruet helt i vejret, og nu er mutti her så meget klar til jobsamtale.. ♥
kunne være så dejligt allerede at starte i Januar, så jeg undgår at gå ledig! men kan forstå på chefen er der er mange der vil have den stilling, så hård konkurrence, og jeg skal bare gøre mig så undværlig for dem idag!!
Jeg kan næsten ikke vente med at komme afsted, og tager naturligvis afsted 1½ time før jeg skal være der, så jeg er HELT sikker på at komme til tiden..

Og i mandags afsluttede jeg lige dette år på skolen med et fornemt 12 tal<3 Jeg er simpelthen så stolt af mig selv for tiden, men med sådan en skøn dreng som jeg har, vil jeg også bare gøre alt for at vi har det bedste, hele tiden.
Glæder mig også allerede til at han en dag skal starte i skole, og jeg skal hjælpe med lektierne, ihh det bliver hyggeligt!

Nå men nu må jeg bare krydse alle fingre og alt andet der kan krydses for at det her job bliver MIIIIIIIIIT<3

Go dag til alle jer skønne mennesker derude,!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksames projekt!! :b wehu!