Dumme møg hacker tis!!!

WOOOOOOOOOOOW OPTUR!!!!

Efter jeg slog mit tidligere indlæg op, om at jeg havde fået hacket mine profiler, blev jeg kontaktet på min nye profil inde på facebook, og der var en der gerne ville hjælpe mig med at få min mail igen.. få minutter efter kunne jeg komme ind på min mail igen, og derved også min facebook, og alle mine mails.!! Hold op hvor har nogle mennesker bare et kæmpe hjerte af guld (: ! Jeg er så guuude taknemmelig for hjælpen og springer rundt som den lykkeligste kvinde lige nu!! Jeg havde virkelig verdens værste dag, som er vendt 180..

tusinde tak til dagens helte,<3 I fortjener alt det bedste.. Jeg er virkelig dybt dybt taknemmelig!!

Kyssemysser fra mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme møg hacker tis!!!