Kom an vinter!!

store lektiedag…

 

ARGH! det tidspunkt hvor man bare IKKE kan komme i gang, en IT opgave skal laves, med følgende punkter; organisation og ledertyper, databaser og man skal selvfølgelig have Leavitt’s og FAKIR-modellen inddraget, DEEEEEAD BORING! Listen med dårlige undskyldninger for ikke at gå i gang, er kilometer lang! Hvor skal man starte, lejligheden er alt for kold til at jeg kan tage mig sammen, jeg er for træt til at tage mig sammen, der er andre ting jeg hellere vil lave, og opgaven skal jo først være færdig til onsdag i næste uge…. Men nej! jeg bliver simpelthen nødt til at tage mig sammen og komme i gang med den opgave NU! i stedet for at drukne i ynk og selvmedlidenhed! så nu har jeg gjort det bedst muligt for mig selv, har trukket dynen ind i sofaen, smækket bærbaren op på benene, lavet min absolut YNDLINGS the i hele verden, nemlig David Rio’s Chai Latte Spicy Tiger<3 Kææææmpehit herhjemme, både hos mig, men også lille William mus har fået smag for denne gudedrik!! Så nu er de dårlige undskyldninger pakket væk! og jeg skal nu til at skrive på livløs! Så jeg vender tilbage senere i alle smukke mennesker derude :*.. Ha’ en fantastisk dag!

Kan købes i Magasin, Illum, the forhandlere,og forskellige steder på nettet.

Dyrt, men meget meget lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom an vinter!!