Farvel Niels Brock....

Ny tatovering!

Så blev den endelig færdig, og jeg er mere end tilfreds med resultatet.
Min tatovering på håndledet med Jespers navn, har de sidste par mdr. været under renovering, mindet er begravet af en smuk rose. I farverne rød, lyserød, blå, lyseblå, hvide skygger og et lysegrønt blad.. På nuværende tidspunkt, er farverne sådan lidt “smattet-sammen”. og den ser faktisk helt lilla ud :b.. men det er lige indtil såret er faldet af, så er den så fantastisk smuk!. Den har taget rigtig mange timer, og lavet over længere tid, da den hele tiden skulle have mere farve for at dække så godt, som muligt.

Udover det, så har jeg haft den bedste oplevelse hos den tatovør der lavet den. Hold kæft, hvor var det bare skide hyggeligt at være der, på trods af meget smerte, så var det så skønt et sted. Shoppen ligger på Abel Cathrines Gade 18, 1654 København (omkring ved Istedgade). Og kan varmt anbefales, det er i hvert falde helt sikkert IKKE sidste gang jeg besøger det sted (:

her er et billeder, men som sagt, den ser lilla ud, men der er intet der er farvet lilla i den. så der kommer nye og “rigtige” billeder af den, når såret er faldet af.

Kyssemysser og go’ weekend til alle, fra mig og William!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Niels Brock....