store lektiedag...

Julegaver fra William..

Ja, det var lidt svært i år, at finde ud af hvad William skulle give mormor, morfar, moster og alle de andre i julegave, så.. jeg fandt på en super hyggelige ting. At få lavet nogle personlige køleskabsmagneter til hele banden, kun fra lille manden..

Og igår kom de ENDELIG, ind af døren! faktisk langt tid før jeg havde forventet det… men har bare ventet spændt på at se dem! og de er godt nok flotte, og STORE! de skal nok bringe smil frem hos familie, er jeg helt sikker på :*

Men gaverne til familien fra Mig og William bliver altså ikke afsløret endnu (; ..

Bestilte selvfølgelig også nogle ekstra til os selv (: .. Og William blev helt vild da han så dem. Han pegede på billede og råbte; “Moooouar” og så pegede jeg på billede og råbte;             “Williiiiiam”..              Og sådan blev vi så ved i et kvarters tid (;

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

store lektiedag...